Koulutus

JHL Opisto kouluttaa yhdistyksen jäseniä.

Koulutus on pääsääntöisesti etäkoulutusta koronan takia.

Verkko-opiskelu

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella myös verkossa. Voit opiskella verkko-opintoina muun muassa luottamusmiestaitoja, työelämän tietosuojaa, lehtikirjoittelua, viestinnän sähköisiä työkaluja ja julkisia hankintoja.

Myös henkilökohtaisille avustajille on oma ammatillinen kurssi verkossa.

Verkko-opiskelu on itsenäistä, ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua. Tarvitset vain tietokoneen ja verkkoyhteyden. JHL:n verkkokurssit toteutetaan helppokäyttöisillä työkaluilla.

Verkko-opiskelu vaatii oman opiskelun suunnittelua ja itsekuria, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden opiskella omassa tahdissa ja sijoitella opiskelutuokioita oman elämän lomaan itselle sopivalla tavalla.

Liiton kurssit ja opintopäivät

Kaikille liiton koulutusesitteessä ja netin kurssikalenterissa oleville kursseille haetaan Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Jos on kyse työnantajan tukea saavasta kurssista on korvausasiat sovittava työnantajan edustajan kanssa (henkilöstöhallinto) ja merkittävä tämä sitoumus  hakemukseen.

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Sähköisessä kurssikalenterissa kurssitapahtumat ovat aina ajan tasalla. Koulutusoppaan voit myös ladata/tulostaa JHL:n Materiaalipankin Oppaat -sivulta. Painettu opas löytyy sekä yhdistyksistä että aluetoimistoista.

Liiton ammatilliset opintopäivät ovat ammatillista täydennyskoulutusta työtehtävien ja työyhteisön kehittämiseen ja valmiuksien lisäämiseen tähtäävää koulutusta JHL:n jäsenille.

Osallistu toimintaan

Tule mukaan liiton toimintaan. Mahdollisuuksia on paljon; tapahtumia, koulutusta, kampanjoita, verkostotoimintaa, facebookryhmiä... Löydät varmasti oman tapasi toimia ja osallistua.

Mikäli osallistut JHL:n järjestämään koulutukseen koskee myös etäkoulutusta, voit hakea koulutusrahaa yhdistykseltä.  Koulutus tulee kestää yli kuusi (6) tuntia / päivä. Koulutusrahan suuruus on 20 €/päivä.

Mikäli yhdistykselle tulee kuluja kurssista, et ole oikeutettu koulutusrahaa.