Koulutus

JHL Opisto kouluttaa yhdistyksen jäseniä.

Liiton kurssit ja opintopäivät

Kaikille liiton koulutusesitteessä ja netin kurssikalenterissa oleville kursseille haetaan Jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Jos on kyse työnantajan tukea saavasta kurssista on korvausasiat sovittava työnantajan edustajan kanssa (henkilöstöhallinto) ja merkittävä tämä sitoumus  hakemukseen.

JHL järjestää monipuolista koulutusta, jonka avulla sinulla liiton jäsenenä on mahdollisuus vahvistaa ammatillista ja edunvalvonnallista osaamistasi.

Kouluttautumalla voit perehtyä työpaikan luottamustehtäviin, auttaa kehittämään työyhteisöjä ja syventämään tietoja oman alasi työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä.

Sähköisessä kurssikalenterissa kurssitapahtumat ovat aina ajan tasalla. Koulutusoppaan voit myös ladata/tulostaa JHL:n Materiaalipankin Oppaat -sivulta. Painettu opas löytyy sekä yhdistyksistä että aluetoimistoista.

Liiton ammatilliset opintopäivät ovat ammatillista täydennyskoulutusta työtehtävien ja työyhteisön kehittämiseen ja valmiuksien lisäämiseen tähtäävää koulutusta JHL:n jäsenille.

Osallistu toimintaan

Tule mukaan liiton toimintaan. Mahdollisuuksia on paljon; tapahtumia, koulutusta, kampanjoita, verkostotoimintaa, facebookryhmiä... Löydät varmasti oman tapasi toimia ja osallistua.

Mikäli osallistut JHL:n järjestämään koulutukseen, voit hakea koulutusrahaa yhdistykseltä. Koulutusrahan suuruus on 20 €/päivä.